Appartement à vendre à Wilrijk

224 900 €
85 m²
2 chambres
Appartement à vendre à Wilrijk
19 
Voir les photos
92 vues
64 jours jours de publication
0 fois favoris
Réf.: OBJ_11376

Détails

Aucune description en Français n'existe pour ce bien.

Ideaal startersappartement (85 m²) met 2 slaapkamers en oost-georiënteerd terras (18 m²) in Wilrijk.

Het pand is gunstig gelegen op wandel-/fietsafstand van winkelcentrum de Bist. Het is goed bereikbaar met de wagen dankzij de nabijheid van de A12, maar ook met bus, tram en de velo geniet je hier van een goede verbinding. Verder zijn er voor de sport- en natuurliefhebber ook verschillende parken te vinden in de nabije omgeving.

Het appartement is de enige woonunit in een kleinschalig gebouw met 1 verdieping. Dankzij de kleinschaligheid heb je geen vaste kosten te betalen. Het lichtrijke appartement is doorheen de jaren goed onderhouden en is instapklaar. De elektriciteit is conform en er zijn een parlofoon en videofoon aanwezig. Verder zijn de muren in woon- en slaapkamer bezet en de muur aan de straatzijde in de woonkamer is geïsoleerd. Ook is er een nieuwe chauffage in de leefruimte geplaatst en is de thermostaat vernieuwd.

Je komt het gebouw binnen in de privatieve hal, waar er een stopcontact voorhanden is om elektrische fietsen op te kunnen laden, die je in de gang kan stallen. Met de wenteltrap bereik je de eerste verdieping, waar er op de overloop voldoende ruimte is als berging en om een was- en droogmachine te plaatsen. Vervolgens betreed je het appartement in de L-vormige leefruimte met open keukenhoek, goed voor een oppervlakte van zo’n 31 m². De keuken is uitgerust met een gasvuur, dampkap, spoelbak, vaatwasser, frigo met diepvries en ingebouwde oven. Centraal treffen we de badkamer (3 m²) met inloopdouche, lavabomeubel en handdoekdroger. De wc is apart. Achteraan situeren zich de 2 slaapkamers van 7 m² en 13 m², waarvan de kleinste toegang biedt tot het gezellige terras van maar liefst 18 m² met oost-oriëntatie.

Ben je op zoek naar een instapklaar appartement in een rustige buurt? Mis deze kans niet! Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be

Informations complémentaires

  • 1 étage
  • 2 chambres
  • 1 salle de bain
  • 1 toilette

Finances

Prix: 224 900 €
Revenu cadastral: Pas d'information
Charges mensuelles Pas d'information

Dimensions du bien

Nombres de chambres: 2
Surface habitable: 85 m²
Surface jardin: 0 m²
Surface de construction: Pas d'information

Energie

Consommation d’énergie primaire: 728 kWh/m²
Classe énergétique: F
CPEB F
Consommation théorique totale d’énergie primaire: 61 880 kWh
Émissions de CO₂ Pas d'information
Certificat de performance énergétique (CPEB) 20220616-0002619260-RES-2

Assurance habitation

Contactez l'agence immobilière

Anvers

HANS IMMO

Britselei 42
2000 Anvers
Visiter le site de l'agence