Logic-Immo.be verhuist naar Zimmo
Te koop

Recentste panden

Geniet van een
nog rijkere ervaring.

Download onze mobile app.

Logic-Immo.be iOS App Logic-Immo.be Android App
Logic-Immo.be App mobile

Schat de waarde van uw pand in 2 minuten

Mijn gratis schatting

Recentste nieuwbouwpanden

Newsletter

Vind een makelaar in België

Waarom Logic-Immo.be?

Logic-Immo.be is een website die 100% gewijd is aan onroerend goed in België

Dankzij onze talrijke diensten, ons uitgebreid vastgoednetwerk en onze grondige vastgoedexpertise zijn wij de ideale partner voor toekomstige kopers of huurders, maar ook voor eigenaars en vastgoedmakelaars die vastgoed willen verkopen of verhuren, al dan niet nieuw!

Op Logic-Immo.be vindt u onroerend goed-overzichten van te koop en te huur staande goederen. Inderdaad, of u nu op zoek bent naar een onroerend goed aankoop (bedrijf over te dragen, bouwgrond, huis of appartement) of op zoek naar een woning te huur, vindt u een selectie van onroerend goed die voldoet aan uw zoekcriteria.

Met de basisfilters op onze site kunt u de verhuringen, verkopen of vastgoedprojecten selecteren die het beste bij u passen: aantal kamers, prijs, ligging, etc.. Er zijn extra filters beschikbaar als u op zoek bent naar een specifieker type onroerend goed (lijfrente, geheel condominium, bungalow, te renoveren, villa's, etc.)

Wilt u liever een woning huren of kopen via een makelaarskantoor? Alle makelaars en agentschappen hebben een bestand met hun verschillende vastgoedadvertenties. U kunt contact met hen opnemen om hen een onroerend goed toe te vertrouwen, om een prijsopgave te vragen of om meer informatie te verkrijgen over de terreinen, winkels, huizen en appartementen die u interesseren

Logic-Immo.be is ook een tijdschrift immo papier en digitale immo, dat vele interessante onderwerpen behandelt: huurbeheer, leningen en krediet, evolutie van de prijs van vastgoed, huurinvesteringen, ontwikkeling van vastgoed, enz. Dezelfde onderwerpen komen aan bod op onze blog en in onze FAQ's. Deze artikelen worden altijd geschreven door vastgoedprofessionals, die zowel de realiteit van het vak als die van de vastgoedmarkt kennen

Wij hebben ook een eenvoudige en intuïtieve vastgoedtoepassing ontwikkeld die zowel onze verkoop- als huuradvertenties bevat: het zal u helpen bij uw zoektocht naar het vastgoed van uw dromen.